Werkwijze

Een tattoo is een persoonlijk iets. Een tattoo moet passen bij de persoon, goed passen op het lichaam en uniek zijn. Om tot een dergelijk ontwerp te komen is het handig om een goed idee te vormen van wat je wilt. Om een goed beeld te krijgen van wat jij mooi vindt kun je zelf afbeeldingen en tekeningen meenemen (ook als je totaal geen tekentalent hebt). Het geeft mij een idee waaruit te kunnen starten en in welke richting ik het ontwerp kan sturen.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Hierdoor heb ik alle tijd voor jou om te bespreken wat je graag wilt en wat  de mogelijkheden zijn. De eerste afspraak is uiteraard altijd vrijblijvend. Mocht je om wat voor reden dan ook, niet in staat zijn de gemaakte afspraak na te komen dit graag doorgeven uiterlijk 24 uur voor de afspraak. Als je niet op je afspraak komt of deze niet tijdig afzegt dan wordt er €25,- in rekening gebracht.

De plek waar de tattoo zal moeten komen zullen we bespreken. Het is namelijk mogelijk dat de tattoo niet op de gewenste plek past.

Aan de hand van alle benodigde informatie kan ik een prijs bepalen of een indicatie geven. Vervolgens kun je er eerst nog even over nadenken of je maakt gelijk een afspraak zodat ik een tekening kan gaan maken.

Bij het maken van de afspraak van het zetten van je tattoo vraag ik een aanbetaling;

Voor kleine tattoos €50,- en grote tattoos vanaf €100,- (deze worden op de laatste afspraak verrekend.) Begrijp dat ik voorafgaand aan jouw afspraak tijd in je investeer. De aanbetaling is om dit te compenseren. Aanbetalingen worden NIET terug betaald.

Je aanbetaling zal ook vervallen indien je korter dan 48 uur van tevoren de afspraak afzegt of verzet. Helaas kan er geen rekening gehouden worden met jouw overmachtssituatie waardoor ik blijf zitten  met een lege stoel voor de gereserveerde tijd.

Tekeningen blijven in het bezit van de studio, ook als je besluit  het niet te nemen.

Dan breekt de grote dag aan.

LET OP!!  24 uur voor het tatoeëren geen alcohol, drugs of pijnstillers gebruiken. Het is heel erg belangrijk om voor de afspraak goed te eten en te rusten.

Alle informatie over de nazorg zullen besproken worden nadat de tatoeage is geplaatst en is afgeplakt. Hiervan krijg je ook een omschrijving mee, zodat je een geheugensteuntje hebt en uiteraard ben ik altijd bereikbaar voor vragen.

Het controleren en het eventuele bijwerken van de tattoo is belangrijk. Je mag binnen 2 maand na het zetten de tattoo kosteloos laten bijwerken. Kom je na 2 maanden om deze te laten bijwerken dan  zullen er kosten in rekening gebracht worden. Kom je niet op de bijwerkafspraak of bel je deze niet 48 uur voor afspraak af dan vervalt de garantie. Wil je de tattoo alsnog bij laten werken dan wordt hier minimaal €50,-  starttarief voor in rekening gebracht.         

IMG-20160319-WA0005